Menu – Uge 51
Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.
HUB1 – Kays
11:30-13:30
Mandag
Ragu à la bolognese m pasta fusilli, grana padano og rucola
Vegetar
Vegetarisk ragout a la bolognegse m pasta fusili, grana padano og rucola
Tirsdag
Krebinetter m stuvet hvidkål, kogte kartofler, sprøde rodfrugter og karse
Vegetar
Vegetarisk krebinet m stuvet hvidkål, kogte kartofler, sprøde rodfrugter og karse
Onsdag
Kokos daal m ristet kokos, bønnespire, koriander, raita og hvidløgs naanbrød
Torsdag
Sprøde kyllingelår m ratatouille, chimichurri, tomatiseret bulgur og sprød kålsalat
Vegetar
Vegetariske krydrede kødboller m ratatouille, chimichurri, tomatiseret bulgur og sprød kålsalat
Fredag
Klassisk cheeseburger m pommes rissolée og peber mayonnaise
Vegetar
Beyond meat cheeseburger m pommes rissolée og peber mayonnaise
HUB1 – Kays Verdenskøkken
11:30-13:30
SPROUT MENU
Klassisk cæsar salat m citron kylling, croutoner og grønne bønner
Ris pilaf m vendt i urter og soya m varmrøget laks
GLOBETROTTER MENU
Kylling i grøn karry m basmati ris, lime og mix af bønnespire og koriander
Vegetar
Stegte svampe og bønner i grøn karry m basmati ris, lime, mix af bønnespire og koriander
ONSDAG I GLOBETROTTER (VEGETAR)
Tom Yum suppe, m nudler, stegte svampe, broccoli og crispy chili olie
HOMEBOUND MENU
Kalvefrikassé m kogte kartofler og spidskål vendt i citrus
Vegetar
Vegetarisk frikasse m bønner, kogte kartofler og spidskål vendt i citrus
ONSDAG I HOMEBOUND (VEGETAR)
Klassisk kartoffel porre suppe, urteoli og sprøde rodfrugter
HUB2
11:00-14:00
Mandag
Paprikagryde (grise) med basmatiris toppet med persille
Vegetar
Grøntsagspaprikagryde med basmati ris toppet med persille
Tirsdag
Mexicansk tacobowl med krydret oksekød, grøntsager og avocadosalsa.
Hertil creme fraiche, tortilla chips, lime og koriander
Vegetar
Mexicansk tacobowl med krydret ærteprotein, grøntsager og avocadosalsa.
Hertil creme fraiche, tortilla chips, lime og koriander
Onsdag
Nudel stir-fried med masser af grøntsager, sauce, toppet med spejlæg, thai basilikum og ristet sesam. Hertil chilisauce
Risalamande med kirsebærsauce
Torsdag
Ristet kylling i kastanje-/svampesauce med kartofler, toppet med grønne bønner vendt med hyldebærvinaigrette og urter
Vegetar
Ristet squash i kastanje-/svampesauce med kartofler, toppet med grønne bønner vendt med hyldebærvinaigrette og urter
Fredag
Flæskestegsandwich (svinekød) med det hele
Vegetar
Halloumi sandwich med det hele
HUB3
11:00-14:00
MANDAG:
Sur/sød kylling med ris og sprøde grøntsager
Vegetar:
Sur/sød Broccoli med ris og sprøde grøntsager
TIRSDAG:
Ungarsk gullaschsuppe med braiseret oksetykkam fra Himmerland perleløg, svampe og bredbladet persille
Vegetar:
Ungarsk gullaschsuppe med perleløg, svampe og bredbladet persille
ONSDAG:
Cremet cacio e pepe med parmesan, sort peber og blød oregano
Dagens kage: Risalamande med kirsebærsovs
TORSDAG:
Julemedister, brunkål, kartofler, asier og sennepssauce
Vegetar:
Vegetarpølser, brunkål, kartofler, asier og sennepssauce
FREDAG:
Tacos med spicy kylling, salsa, saltet creme fraiche dressing og koriander
Vegetar:
Tacos med spicy Quorn, salsa, saltet creme fraiche dressing og koriander