Nyd kaffe og kage fra Café Nabo

Vi har alt godt, hvad hjertet begærer
Print Menu

Menu – Uge 51

 

Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.

HUB1 – Kays
11:30-13:30

Mandag

Ragu à la bolognese m pasta fusilli, grana padano og rucola                        

Vegetar

Vegetarisk ragout a la bolognegse m pasta fusili, grana padano og rucola

Tirsdag

Krebinetter m stuvet hvidkål, kogte kartofler, sprøde rodfrugter og karse

Vegetar

Vegetarisk krebinet m stuvet hvidkål, kogte kartofler, sprøde rodfrugter og karse 

Onsdag

Kokos daal m ristet kokos, bønnespire, koriander, raita og hvidløgs naanbrød

Torsdag

Sprøde kyllingelår m ratatouille, chimichurri, tomatiseret bulgur og sprød kålsalat

Vegetar

Vegetariske krydrede kødboller m ratatouille, chimichurri, tomatiseret bulgur og sprød kålsalat

Fredag

Klassisk cheeseburger m pommes rissolée og peber mayonnaise

Vegetar

Beyond meat cheeseburger m pommes rissolée og peber mayonnaise

HUB1 – Kays Verdenskøkken
11:30-13:30

SPROUT MENU

Klassisk cæsar salat m citron kylling, croutoner og grønne bønner

Ris pilaf m vendt i urter og soya m varmrøget laks

GLOBETROTTER MENU

Kylling i grøn karry m basmati ris, lime og mix af bønnespire og koriander

Vegetar

Stegte svampe og bønner i grøn karry m basmati ris, lime, mix af bønnespire og koriander

ONSDAG I GLOBETROTTER (VEGETAR)

Tom Yum suppe, m nudler, stegte svampe, broccoli og crispy chili olie

HOMEBOUND MENU

Kalvefrikassé m kogte kartofler og spidskål vendt i citrus

Vegetar

Vegetarisk frikasse m bønner, kogte kartofler og spidskål vendt i citrus

ONSDAG I HOMEBOUND (VEGETAR)

Klassisk kartoffel porre suppe, urteoli og sprøde rodfrugter

HUB2
11:00-14:00

Mandag

Paprikagryde (grise) med basmatiris toppet med persille

Vegetar

Grøntsagspaprikagryde med basmati ris toppet med persille

Tirsdag

Mexicansk tacobowl med krydret oksekød, grøntsager og avocadosalsa.

Hertil creme fraiche, tortilla chips, lime og koriander

Vegetar

Mexicansk tacobowl med krydret ærteprotein, grøntsager og avocadosalsa.

Hertil creme fraiche, tortilla chips, lime og koriander 

Onsdag

Nudel stir-fried med masser af grøntsager, sauce, toppet med spejlæg, thai basilikum og ristet sesam. Hertil chilisauce

Risalamande med kirsebærsauce

Torsdag

Ristet kylling i kastanje-/svampesauce med kartofler, toppet med grønne bønner vendt med hyldebærvinaigrette og urter

Vegetar

Ristet squash i kastanje-/svampesauce med kartofler, toppet med grønne bønner vendt med hyldebærvinaigrette og urter 

Fredag

Flæskestegsandwich (svinekød) med det hele

Vegetar

Halloumi sandwich med det hele

HUB3
11:00-14:00

MANDAG:

Sur/sød kylling med ris og sprøde grøntsager

Vegetar:

Sur/sød Broccoli med ris og sprøde grøntsager 

TIRSDAG:

Ungarsk gullaschsuppe med braiseret oksetykkam fra Himmerland perleløg, svampe og bredbladet persille

Vegetar:

Ungarsk gullaschsuppe med perleløg, svampe og bredbladet persille

ONSDAG:

Cremet cacio e pepe med parmesan, sort peber og blød oregano 

Dagens kage: Risalamande med kirsebærsovs

TORSDAG:

Julemedister, brunkål, kartofler, asier og sennepssauce

Vegetar:

Vegetarpølser, brunkål, kartofler, asier og sennepssauce

FREDAG:

Tacos med spicy kylling, salsa, saltet creme fraiche dressing og koriander

Vegetar:

Tacos med spicy Quorn, salsa, saltet creme fraiche dressing og koriander