
Hos Café Kays og Nabo finder du hver dag nybagt, økologisk brød til en pris, der gør det let at forkæle sig selv. For kun 38 kr. kan du tage et sprødt og saftigt brød med hjem
Mandag
Glaseret dansk landskinke serveret med cremet stuvet økologiske kartofler,bagte vintergrøntsager, sennep, syltede sennepsfrø og friske urter.
Vegetar: Glaseret selleri med cremet stuvet økologiske kartofler, bagtevintergrøntsager, sennep, syltede sennepsfrø og friske urter.
Tirsdag
Butter chicken i krydret tomatflødesauce serveret med dampet ris, og krydretcremefraiche, chili og koriander on the side.
Vegetar: Butter tofu i krydret tomatflødesauce serveret med dampet ris, ogkrydret cremefraiche, chili og koriander on the side.
Onsdag
Fladbrød med tomatiserede bønner serveret med frisk limecreme, chili oggrillede majs toppet med sprøde nachos og smeltet cheddar
Torsdag
And a la orange med portvinssky, sprøde stegte kartofler, grønkål, ristedevalnødder og syltede bær.
Vegetar: Tempeh a la orange med portvinssky, sprøde stegte kartofler, grønkål,ristede valnødder og syltede bær.
Fredag
Pitabrød fyldt med krydret oksekebab, sprød salat, chili og hjemmerørtdressing.
Vegetar: Pitabrød fyldt med krydret soya protein, sprød salat, chili oghjemmerørt dressing.
Mandag
Svenske kødboller
Klassiske, saftige kødboller i cremet sauce med hjemmelavet kartoffelmos,grønne ærter og tyttebær.
Vegetar
Grøntsagsboller i flødesauce
Smagfulde boller af grøntsager og urter, serveret med kartoffelmos, grønneærter og tyttebær.
Tirsdag
Jerk kylling
Langtidsmarineret kylling i krydret jamaicansk jerk-marinade. Serveret med ris,sorte bønner og cremet coleslaw.
Vegetar
Jerk aubergine
Grillet aubergine med samme varme krydderier, serveret med ris, sorte bønner ogcoleslaw.
Onsdag
Ramen med miso og svampe
En fyldig og aromatisk bouillon på miso og svampe, toppet med lynkimchi, friskeurter og nudler.
Dagens kage
Æble- og pærekage
En klassisk, sød og sprød kage bagt med danske æbler og pærer.
Torsdag
Biksemad
Hjemmelavet biksemad af mørt kød og kartofler, serveret med syltede rødbeder,spejlæg, løg og Worcestersauce.
Vegetar
Knoldselleri og sorte bønner
En grøn version af klassikeren – sprødstegt knoldselleri og bønner medrødbeder, spejlæg, løg og Worcestersauce.
Fredag
Shawarma
Krydret og saftig shawarma serveret i fladbrød med kål, løg, tomat, sumak ogtahindressing.
Vegetar
Ingrid-ærte shawarma
Plantebaseret version med Ingrid-ærter, kål, tomat, løg, sumak og cremettahindressing.
Vietnamesiske glaserede kyllinge kødboller
Serveret med en risnuddelsalat bestående af chili, thaibasilikum, gulerødder, bønnespirer og sprød hjertesalat. På siden stærk og aromatisk chili og fiskesauce.
Vegetar
Vietnamesiske glaserede mungbønne kugler.
Serveret med en risnuddelsalat bestående af chili, thaibasilikum, gulerødder, bønnespirer og sprød hjertesalat. På siden stærk og aromatisk chili og fiskesauce.
Velkommen til Grækenland
Moussaka, græsk salat og tzatziki
Vegetar
Velkommen til Grækenland
Vegetarisk Moussaka, græsk salat og tzatziki
Fransk landtærte.
Sprød tærte lavet på fuldkornsbutterdej. Fyldt med porre, soltørrede tomater og svampe. Gratineret med revet mozzarella og feta. Serveret med en sprød grøn salat.
Dagens kage: Rabarbertrifli med granola
En-uge-til-valg flæsk
Stegt flæsk med persillesovs og kogte kartofler
Vegetar
Blomkåls- og smørbønne karbonader.
Serveret med persillesovs og kogte kartofler.
Cheese burger deluxe!
Hakket oksebøf, brioche, spicy agurk relish, sprød hjertesalat, rød cheddar og specialsauce.
På siden stærk og aromatisk chilisauce
Vegetar
Vegetarisk cheese burger deluxe!
Rødbede og bønnebøf, brioche, spicy agurk relish, sprød hjertesalat, rød cheddar og specialsauce.
På siden stærk og aromatisk chilisauce
Massaman Karry med braiseret lammebryst, kartofler, friteret salatløg hertil brune jasminris toppet med peanut og koriander
Vegetar:
Massaman Karry med tofu, kartofler, friteret salatløg hertil brune jasminris toppet med peanut og koriander
Massaman Karry med tofu, kartofler, friteret salatløg hertil brune jasminris toppet med peanut og koriander
Cremet kylling med kartoffelmos tilsmagt med purløg hertil syltet rødbeder, dild salat toppet med urte-røget mandel pesto
Græskar/linse onepot toppet med feta, citronolie og ristet kerner
Boeuf Bourguignon med perleløg, champignon og bacon hertil
urte ris toppet med friteret pastinak
Vores daglige, friske og næringsrige måltidssalat med frit valg mellem vegetabilsk eller animalsk protein.
Our daily fresh and nutritious meal salad with a free choice of either plant-based or animal protein.
...og vær blandt de første til at modtage besked om spændende events fra Madkastellets restauranter.
Monday – Friday
Hub 1
Lunch 11.00 – 13.30
Hub 2 – Hub 3
Lunch 11.00 – 14.00
Café Nabo
7.30 – 17.00
Kontrolrapport HUB 2
Kontrolrapport HUB 3
Kontrolrapport Cafe Nabo
Kontrolrapport Globetrotten
Kontrolrapport Homebound
Kontrolrapport Madkastellet Kantiner
Madkastellet Kantiner ApS
Slagtehusgade 11, 2. sal
DK-1715 København V
CVR: 40909109
Kay Fiskers Pl. 102
300 København
+45 31 10 05 58
hubnordic@madkastellet.dk
Send forespørgelse med dato til booking@restaurantmark.dk
Copyright © Madkastellet. All rights reserved.