Nyd kaffe og kage fra Café Nabo

Vi har alt godt, hvad hjertet begærer
Print Weekly Menu

Menu – Uge 17

Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.

HUB1 – Kays
11:30-13:30

Mandag

Italiensk stroganoff m. polenta og friske tomater

Vegetar

Vegetarisk, italiensk stroganoff med masser af svampe, grillet zuchini og frisk tomater

Salat

Blandet bønnesalat med rucola og pinjekerner

Grillede blomkål med nøddevinaigrette og urter

Tirsdag

Millionbøf m mos

Vegetar

Vegetarisk millionbøf m mos

Salat

Bagte rødbeder, feta, estragon og hasselnødder

Grønkål, hasselnød, honning, æbler og honning/sennepsvinaigrette

Onsdag

Gazpacho med ostebrød

Salat

Perlebygsalat, med tomater, grillet peber og jalapenos

Bagte selleri, med romesco og ristede mandler

Torsdag

Kylling i thai gul karry med kål og sesam

Vegetar

Vegetarisk, gul thai karry med kikærter og blomkål

Salat

Spicy kålsalat, bønnespirer, koriander vendt i goma og sesam

Thai papaya salat, med peanuts, tomater og agurk

Fredags pop up i Kays Verdenskøkken

 

Homebound:

Biksemad med spejlæg, bearnaisecreme og rødbeder

Globetrotter:

Arabisk mezze

HUB2
11:00-14:00

Mandag

Boller i karry – kødboller i en krydret karrysauce med æbler,

hertil basmatiris og toppet med persille

Vegetar

Veganske boller i karry – soja boller i en krydret karrysauce med æbler,

hertil basmatiris og toppet med persille

Tirsdag

Fritereda rejer med grøntsags byg”otto” toppet med pesto. Hertil citron

Vegetar

Friteret blomkål med grøntsags byg”otto” toppet med pesto. Hertil citron

Onsdag

Mexicanske, fyldte peberfrugter med ost, grøntsager, bønner, ris og taco krydderi.

Toppet med avocadocreme og kørvel. Hertil lime og chilisauce

Torsdag

Kylling stroganoff med kartoffelmos toppet med dild og persille. Hertil creme fraiche

Vegetar

Svampe stroganoff med kartoffelmos toppet med dild og persille. Hertil creme fraiche

Fredag

Kebab krydret oksekød med grøntsagssalat og pita.

Hertil chilisauce, hvidløgs-/urte yoghurt og hummus

Vegetar

Kebabkrydret, braiseret tofu med grøntsag salat og pita.

Hertil chilisauce, hvidløgs-/urte yoghurt og hummus

HUB3
11:00-14:00

Mandag:

Chicken masala med raita, koriander og ris

Vegetar:

Blomkåls masala med raita, koriander og ris

Tirsdag:

Lasagne med tomatsalat

Vegetar:

Vegetarisk lasagne med tomatsalat 

Onsdag:

Trøffel spaghetti med cremet svampesauce

og fattigmands parmesan

Torsdag:

Langtidsstegt nakkefilet (gris) med sennepssauce,

kartofler og dampede grøntsager

Vegetar:

Stegt blomkål med sennepssauce, kartofler og dampet grøntsager

Fredag:

Frikadeller med klassisk kartoffelsalat og agurkesalat

Vegetar:

Falafel med klassisk kartoffelsalat og agurkesalat