Menu – Uge 17
Dagens menu, sandwich og salater,
se udvalg i Grab og Go køleskabet og Cafe Nabo.
HUB1 – Kays
11:30-13:30
Mandag
Italiensk stroganoff m. polenta og friske tomater
Vegetar
Vegetarisk, italiensk stroganoff med masser af svampe, grillet zuchini og frisk tomater
Salat
Blandet bønnesalat med rucola og pinjekerner
Grillede blomkål med nøddevinaigrette og urter
Tirsdag
Millionbøf m mos
Vegetar
Vegetarisk millionbøf m mos
Salat
Bagte rødbeder, feta, estragon og hasselnødder
Grønkål, hasselnød, honning, æbler og honning/sennepsvinaigrette
Onsdag
Gazpacho med ostebrød
Salat
Perlebygsalat, med tomater, grillet peber og jalapenos
Bagte selleri, med romesco og ristede mandler
Torsdag
Kylling i thai gul karry med kål og sesam
Vegetar
Vegetarisk, gul thai karry med kikærter og blomkål
Salat
Spicy kålsalat, bønnespirer, koriander vendt i goma og sesam
Thai papaya salat, med peanuts, tomater og agurk
Fredags pop up i Kays Verdenskøkken
Homebound:
Biksemad med spejlæg, bearnaisecreme og rødbeder
Globetrotter:
Arabisk mezze
HUB2
11:00-14:00
Mandag
Boller i karry – kødboller i en krydret karrysauce med æbler,
hertil basmatiris og toppet med persille
Vegetar
Veganske boller i karry – soja boller i en krydret karrysauce med æbler,
hertil basmatiris og toppet med persille
Tirsdag
Fritereda rejer med grøntsags byg”otto” toppet med pesto. Hertil citron
Vegetar
Friteret blomkål med grøntsags byg”otto” toppet med pesto. Hertil citron
Onsdag
Mexicanske, fyldte peberfrugter med ost, grøntsager, bønner, ris og taco krydderi.
Toppet med avocadocreme og kørvel. Hertil lime og chilisauce
Torsdag
Kylling stroganoff med kartoffelmos toppet med dild og persille. Hertil creme fraiche
Vegetar
Svampe stroganoff med kartoffelmos toppet med dild og persille. Hertil creme fraiche
Fredag
Kebab krydret oksekød med grøntsagssalat og pita.
Hertil chilisauce, hvidløgs-/urte yoghurt og hummus
Vegetar
Kebabkrydret, braiseret tofu med grøntsag salat og pita.
Hertil chilisauce, hvidløgs-/urte yoghurt og hummus
HUB3
11:00-14:00
Mandag:
Chicken masala med raita, koriander og ris
Vegetar:
Blomkåls masala med raita, koriander og ris
Tirsdag:
Lasagne med tomatsalat
Vegetar:
Vegetarisk lasagne med tomatsalat
Onsdag:
Trøffel spaghetti med cremet svampesauce
og fattigmands parmesan
Torsdag:
Langtidsstegt nakkefilet (gris) med sennepssauce,
kartofler og dampede grøntsager
Vegetar:
Stegt blomkål med sennepssauce, kartofler og dampet grøntsager
Fredag:
Frikadeller med klassisk kartoffelsalat og agurkesalat
Vegetar:
Falafel med klassisk kartoffelsalat og agurkesalat